Podobno najlepiej smakuje pizza z pieca opalanego drewnem. Kilku mieszkańców stolicy Anglii postanowiło sprawdzić, czy jeszcze droższy opał równa się smaczniejszy placek?
Jako paliwa najprawdopodobniej użyli co najmniej 98-oktanowej bezołowiowej. Jako pieca – Lamborghini Murcielago.
Jakkolwiek samo podgrzewanie pizzy przebiegało w ściśle nadzorowanych warunkach – wszak jeden z pracowników pizzerii stale monitorował temperaturę czujnikiem – to uzyskanie gotowego do konsumpcji placka okazało się nader żywiołowym procesem.
No zresztą zobaczcie sami:
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, które są wyłącznie prywatną opinią ich autorów. Jeśli uważasz, że któryś z kometarzy jest obraźliwy, zgłoś to pod adres redakcja@motofocus.pl.
xyz1234, 24 sierpnia 2017, 12:30 0 0
żenada...
Odpowiedz
klm747, 29 sierpnia 2017, 10:40 0 0
a potem się dziwią, że biali na kolorowych patrzą z pogardą...
Odpowiedz