Pizza a’la Lambo

Jakub Tomaszewski, 16 sierpnia 2017, 23:20

Podobno najlepiej smakuje pizza z pieca opalanego drewnem. Kilku mieszkańców stolicy Anglii postanowiło sprawdzić, czy jeszcze droższy opał równa się smaczniejszy placek?

Jako paliwa najprawdopodobniej użyli co najmniej 98-oktanowej bezołowiowej. Jako pieca – Lamborghini Murcielago.

Jakkolwiek samo podgrzewanie pizzy przebiegało w ściśle nadzorowanych warunkach – wszak jeden z pracowników pizzerii stale monitorował temperaturę czujnikiem – to uzyskanie gotowego do konsumpcji placka okazało się nader żywiołowym procesem.

No zresztą zobaczcie sami:

Komentarze

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, które są wyłącznie prywatną opinią ich autorów. Jeśli uważasz, że któryś z kometarzy jest obraźliwy, zgłoś to pod adres redakcja@motofocus.pl.

xyz1234 (24 sierpnia 2017, 12:30) ~ żenada...

0 0 Odpowiedź

klm747 (29 sierpnia 2017, 10:40) ~ a potem się dziwią, że biali na kolorowych patrzą z pogardą...

0 0 Odpowiedź